Monday, November 12, 2007

Birthday Update

Wow.... kalau saya boleh narsis hehehe..... (maap maap can not help it!)

Untuk ulang tahun saya yang terakhir sebagai nona ini he he he, my husband to be is sooooooooooooo romantic :) ....... mudah2an akan tetap selalu begini yah ayang.....

Kalau tahun lalu kado yang dipilih "1 mata dijari", tahun ini "3 mata dileher", i love you for your past, for you are at present and for our future together... if u know what i mean :)

On top of that,



30 SURPRISE white roses in the morning plus his posting.

Well, tapa tuh yang bilang Lasanudin tidak romantis ( ;) blink blink ) maap yah :) the proofs show me the opposite!!

Christian-ku yang paling aku sayang.... aku tuh udah makasih banyak banget loh for you to just being you, but now...... thank u so very very much for being you ++++ :) Muah muah muah!!!

My beloved is mine and I am his

Song of Solomon 2:16a

No comments: